Ring og få et uforpligtende tilbud
​Telefon 40 60 82 02

​Anlægsgartner til haver og indkørsler

Sonnys Belægnings Design ApS på Fyn har stor erfaring som anlægsgartner for vores mange kunder overalt på Fyn, der rækker over hus-, parcelhus- og villaejere samt boligselskaber, institutioner og virksomheder.

Vi laver græsplæner i alle størrelser, hvor vi typisk bruger rullegræs. Vores anlægsgartner kan også anlægge træer og buske i blandt andet have og indkørsel. Vi kan i det hele taget lave haveanlæg i alle typer og størrelser.

Efter gravearbejdet kan du bestille en anlægsgartner

​Der kan være mange grunde til at få en anlægsgartner ud. Det vil typisk være ved nybyggeri eller ved en større udvendig renovering, hvor håndværkerne har fået ødelagt haven. Det kan også være, fordi noget gravearbejde har ødelagt haven ved for eksempel kloakarbejde eller etablering af jordvarme. Andre gange ønsker folk blot, at deres have skal reorganiseres eller måske bare renoveres, hvis græsset er gammelt og "slidt", og hvis haven ikke er tidsvarende.

​​Vi kan blandt andet lægge rullegræs

​Vores anlægsgartner vil ofte lægge rullegræs, hvis der skal anlægges græsplæne. Det koster mere end at få sået græs, men fordelen er, at græsplænen er pæn, når vi går, og man kan allerede gå på den efter et par ugers tid. Dog bør græsplænen ikke udsættes for hård behandling, før græsset har fået et ordentligt rodnet. En anden fordel er, at der ikke er ukrudt i rullegræs. Derfor er det ikke nødvendigt at holde ukrudt væk, mens græsset vokser op.

Ring til vores anlægsgartner på telefon 40 60 82 02, eller kontakt os på e-mail Info@sonnysbd.dk, hvis du ønsker en professionel anlægsgartner til din have.

HVEM ER VI?

Sonnys Belægnings Design ApS

CVR: 28519664

KONTAKT OS

​Telefon: 40 60 82 02

E-mail: Info@sonnysbd.dk

FIND VEJ

​Knud Bankesgyden 117

5792 Årslev

Sonny Mikkelsen i Årslev, Syddanmark, DK på Houzz