Ring og få et uforpligtende tilbud
​Telefon 40 60 82 02

Brolægger kommer på hele Fyn

Skal du bruge en brolægger, så harvi stor erfaring med brolægning af blandt andet haver, terrasser og indkørsler på Fyn. Firmaet har eksisteret i knap 15 år, men Sonny Mikkelsen har over 30 års erfaring som brolægger.

Få lagt fliser, klinker eller sten af en faglært brolægger

​Vi lægger alle former for fliser, klinker og sten, herunder betonfliser, granit og chaussesten, for hus-, parcelhus- og villaejere, men også for boligselskaber, institutioner og virksomheder, der alle har til fælles, at de ønsker pæne og solide parkeringspladser, æstetiske og holdbare terrasser samt gennemførte og stabile indkørsler. Derfor bruger de en erfaren brolægger.​

​​En brolægger er din sikkerhed for en korrekt bundopbygning

​Det er afgørende for en stabil belægning, at den pågældende brolægger udfører et ordentligt gravearbejde og laver en korrekt bundopbygning. Et mangelfuld eller forkert bundopbygning, især ved en større parkeringsplads eller en indkørsel til store biler, vil går ud over holdbarheden af belægningen, men enhver form for brolægning skal have en korrekt bundopbygning, ligegyldigt om der er tale en lille gangsti eller en mindre terrasse i baghaven.

Når du bestiller en brolægger fra os, kan vi også tilbyde anlægsarbejde i din indkørsel eller have, hvor vi kan plante eller beskære træer og buske, ligesom vi kan lægge rullegræs, som vil være klar med det samme.

Ring til os på telefon 40 60 82 02 eller skriv til vores e-mail på Info@sonnysbd.dk, hvis du ønsker besøg af en brolægger, så vi kan give et uforpligtende tilbud.

HVEM ER VI?

Sonnys Belægnings Design ApS

CVR: 28519664

KONTAKT OS

​Telefon: 40 60 82 02

E-mail: Info@sonnysbd.dk

FIND VEJ

​Knud Bankesgyden 117

5792 Årslev

Sonny Mikkelsen i Årslev, Syddanmark, DK på Houzz