Ring og få et uforpligtende tilbud
​Telefon 40 60 82 02

Græsplæner anlægges med rullegræs

Vi anlægger græsplæner og lægger rullegræs på hele Fyn. Har du fået bygget et nyt hus, eller har du fået lagt nye kloakker. Måske har du fået gravet jordvarmerør ned i haven. Eller måske ønsker du en total omlægning af haven eller blot en udvidelse af en eller flere græsplæner, hvor de pladskrævende træer og buske fjernes. Dertil kommer, at rullegræs kan benyttes til at renovere gamle og slidte plæner.

Når vi lægger rullegræs, leverer vi færdige græsplæner

​Hos Sonnys Belægnings Design ApS på Fyn har vi stor erfaring med anlægsarbejde. Vi lægger typisk græsplæner for private hus-, parcelhus- og villaejere, men naturligvis også for virksomheder, boligforeninger og institutioner. Fordelen ved at benytte rullegræs til nye græsplæner er, at den stort set er færdig, når vi forlader stedet.

Rullegræsgræsplæner af helt klar efter få uger

​Hvis vi anlægger græsplæner på den rette tid af året, så må den allerede betrædes efter få uger, eller måske tre. Dertil kommer, at der ikke følger ukrudt med, om end der med stor sandsynlighed vil dukke lidt op senere. Bemærk dog, at nylagte græsplæner ikke må udsættes for voldsom behandling, før græsset rigtigt at fået slået rødder.

Græsplæner af rullegræs er fuldstændig lige så gode som sået græs, men det er vigtigt, at jordarbejdet er i orden, men det skal jorden også være, hvis du vælger at så. Vi har stor erfaring med jordarbejde og sørger naturligvis for, at jorden er i orden.

Kontakt os på telefon 40 60 82 02, eller på e-mailInfo@sonnysbd.dk hvis du ønsker en ny græsplæne.

​​

HVEM ER VI?

Sonnys Belægnings Design ApS

CVR: 28519664

KONTAKT OS

​Telefon: 40 60 82 02

E-mail: Info@sonnysbd.dk

FIND VEJ

​Knud Bankesgyden 117

5792 Årslev

Sonny Mikkelsen i Årslev, Syddanmark, DK på Houzz