Anlægning af ny terrasse med sten eller fliser

Ønsker du at kunne sidde på en lækker terrasse, hvor man kan tilbringe de lune sommeraftener med grillhygge og kolde øl? Så kan vi hjælpe dig. Hos brolægger Sonnys Belægnings Design har vi lagt belægning og udført bundopbygning i mere end 30 år. Begge er uundværlige færdigheder, når der skal lægges ny terrasse.

På grund af vores beliggenhed har vi mange kunder i og omkring Odense, Faaborg-Midtfyn og resten af Fyn, men vi kører gerne ud til opgaver i hele landet.

Hvorfor bygge ny terrasse?

Der er mange fordele ved at få bygget en terrasse af fliser eller sten. Først og fremmest er den nem at vedligeholde, fordi den ikke skal have olie m.v., som en træterrasse skal. Desuden tager den en bid af græsplænen, så der ikke er lige så mange kvadratmeter græs, der skal slås om sommeren.

Det er vigtigt at hyre en professionel til lægning af terrasse, da fejl i f.eks. bundopbygningen kan have store konsekvenser for det endelige resultat. Byg terrasse med os og få den i høj kvalitet, som holder mange år ud i fremtiden.

Rådgivning om valg af terrassebelægning

Vi har mange års erfaring på området, og derfor kan vi give dig gode råd til valg af de rette materialer. Det kan være, at du ønsker et bestemt mønster, eller at fliserne har en særlig farve. Vi kan hjælpe med det hele, da vi har et stort netværk af underleverandører.

Før vi går i gang med lægning af fliser til din terrasse, kommer vi altid ud og ser på din grund, så vi kan snakke om, hvad der passer bedst til resten af husets og havens stil og arkitektur. Har du en opgave som maskinlægning af sten eller belægningsarbejde, så kan vi altid hjælpe dig.

Kontakt os og indhent et godt tilbud

Vi besvarer med glæde alle de spørgsmål, du måtte have til vores priser, services og så videre. Du kan kontakte os og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Ring til os på telefon 40 60 82 02 eller skriv til vores e-mail info@sonnysbd.dk. Du kan også henvende dig direkte gennem kontaktformularen på vores hjemmeside.​

Klar til at modtage et uforpligtende tilbud?

Høj troværdighed

Vi overholder alle indgåede aftaler med alle vores kunder - uden undtagelse!

Kvalitet er vores varemærke

Vi er kendetegnet ved altid at yde vores optimale, uanset opgaven - hver gang!

Mere end 30 års erfaring

Vores ekspertise og kvalitet er et resultat af vores mangeårige erfaring!

Firmainformation

Sonnys Belægnings Design ApS

Knud Bankesgyden 117, 5792 Årslev

CVR: 28519664

Sonny Mikkelsen i Årslev, Syddanmark, DK på Houzz

Kontakt os

Du kan altid fange os på telefon: