Ring og få et uforpligtende tilbud
​Telefon 40 60 82 02

​​Belægning af parkeringsplads, indkørsel eller terrasse

Har du brug for belægning af en stor eller lille parkeringsplads. Skal du have lavet en indkørsel, et indgangsparti eller en gangsti. Eller skal du have udført belægning af fliser eller klinker på en terrasse eller tagterrasse. Det kan også være, at du skal have lagt betonfliser i en indkørsel.

Sonnys Belægnings Design ApS lægger belægning overalt på Fyn for private boligejere, institutioner, kommuner og større virksomheder, der ønsker pæne og solide parkeringspladser, æstetiske og holdbare terrasser eller gennemførte og stabile indkørsler.

Vi laver grundig bundopbygning og solid belægning

​Vi kan også udføre gravearbejde og bundopbygning forud for en belægning. En korrekt bundopbygning er ganske væsentlig for holdbarheden af især en indkørsel eller parkeringsplads, men det gælder også for en gangsti og en terrasse.

Der er således stor forskel på en bundopbygning af en gangsti i haven og en bundopbygning af en større parkeringsplads med tunge køretøjer, såfremt den udførte brolægning skal holde i mange år.​

30 års erfaring med lægning af indkørsler og p-pladser

​Vi har eksisteret i knap 15 år, og ejeren Sonny Mikkelsen har mere end 30 års erfaring med belægning og bundopbygning, og sammen med vores dygtige og grundige brolæggere er vi klar til at levere en solid og holdbar belægning med en grundig bundopdyrkning, som vil stå pæn og holde flot i mange år fremover.

Skal du have udført brolægning, der kan holde til at blive brugt, så kontakt os for at få et møde med Sonny Mikkelsen. Du kan ringe på telefon 40 60 82 02, men du er også velkommen til at skrive til Info@sonnysbd.dk 

HVEM ER VI?

Sonnys Belægnings Design ApS

CVR: 28519664

KONTAKT OS

​Telefon: 40 60 82 02

E-mail: Info@sonnysbd.dk

FIND VEJ

​Knud Bankesgyden 117

5792 Årslev

Sonny Mikkelsen i Årslev, Syddanmark, DK på Houzz